CARACTERISTICI
Zacusca cu ciuperci este un deliciu vegetal cu un gust și o aromă intensă de ciuperci, preparată după o rețetă autentică din zona Bihorului
Conține ciuperci champignon, ardei capia, gogosari, ceapă, ulei, piper, foi de dafin, sare, bulion.
Informatii nutritionale (100 gr)
- Valoare energetică: 149 kcal
- Clorura de sodiu: 1,11%
- Acizi grași saturați: 1 gr
- Glucide: 10 gr
- Zaharuri: 5,8 gr
- Proteine: 2,7 gr
- Lipide: 11,5 gr
- Fibre: 2.8 gr
CONDITII PASTRARE
A se depozita la loc uscat și răcoros.
După deschidere, a se păstra la frigider.
Roxana –
Gustoasă, mi-a plăcut mult si am savurat-o gândind ca e pregătită cu ciuperci de cultură. Felicitări pentru inițiativă, spor in toate si sa trăiți si dvs. bucuria înflorita pe chipul mamari si liniștea sufletească datorate acestor minunate borcane care ne vor bucura papilele gustative la iarnă.