CARACTERISTICI
Mierea de pădure (de mană) este un sortiment special și mai rar față de celelalte tipuri de miere. Mierea de mană este singura miere ce nu este obținută din nectarul florilor ci din secrețiile dulci ale arborilor.
Are în compoziția sa de 20 de ori mai multe proteine, aminoacizi și minerale (Ca, Fe, Mg), bioflavonoide și enzime decât la alte sortimente de miere.
Particularitatea acestei mieri este cantitatea de inhibină pe care o conține, ce are o acțiune bactericidă foarte puternică.
Acest tip de miere este recunoscut pentru acțiunea sa benefică asupra sistemului imunitar și pentru efectele sale anti-inflamatoare și de detoxifiere a organismului.
Compoziția complexă a mierii de pădure aduce numeroase beneficii asupra sănătății:
Cantitatea de probiotice ajută la refacerea florei intestinale, fiind recomandată ca adjuvant în tratamentul cu antibiotice. Are proprietăți laxative mult mai puternice decât celelalte tipuri de miere, având un efect antiinflamator asupra tubului digestiv
Cantitatea mare de minerale ajută în procesul de creștere (la copii) și în ameliorarea rahitismului
Cantitatea de inhibină ajută la creșterea imunității organismului
Informații nutriționale (100 gr)
Energie: 1423,51 KJ / 340 kcal
Grăsimi: 0 gr
Glucide: 80 gr
Proteine: 0,35 gr
Substanțe minerale: 0,35 gr
INDICATII
- Recomandată pentru creșterea imunității
- Puternică acțiune bactericidă, antiinflamatoare, detoxifiantă
- Recomandat în stări de convalescență, infecții
- Adjuvant în reglarea tranzitului intestinal
- Adjuvant în anemii și rahitism
- Are efect energizant și revitelizant
CONTRAINDICATII
Contraindicat persoanelor diabetice și celor alergice la produsele apicole.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Produsul conține substanțe cu potențial alergenic.
Mod de păstrare
A se păstra la temperatura camerei.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.