Politica de confidenţialitate privind protecția datelor cu caracter personal

In conformitate cu cerintele Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, PAPILIO.RO are obligatia sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.
„Datele cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă, direct sau indirect, printr-un element de identificare, precum nume, prenume, domiciliu, adresă de e-mail, IP etc.

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de vizitator sau utilizator al site-ului PAPILIO.RO sunt prelucrate exclusiv în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor noastre.
Site-ul PAPILIO.ro este operat de societatea SUPREMA-FOOD SRL, inregistrata in Jud. Brasov, municipiul Brasov, str.Ioan Popasu nr.3, camera 1, et.1, ap.103, cu punctul de lucru deschis in Jud. Brasov, municipiul Brasov, Str. Aurel Vlaicu nr.76, CUI 43545567, J8/54/2021.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram
Dacă sunteți vizitator al site-ului nostru, SUPREMA-FOOD SRL va prelucra datele cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod direct, în contextul utilizării site-ului, cum ar fi: datele pentru crearea unui cont, parola de acces (pe care o setati în timpul creării contului) sau datele pentru plasarea unei comenzi.
Înregistrarea și crearea unui cont este imposibilă în lipsa acestor informații.
Ulterior înregistrării și autentificării în contul de utilizator sau atunci când achiziționați un produs de pe site, vă putem ruga să introduceți și alte informatii, precum:
Nume si prenume;
Adresă de facturare și/sau adresă de livrare;
Număr de telefon;
Informaţii necesare facturării;
Informații anonime, prin intermediul cookie-urilor, (ex. adresa IP, sistemul de operare, tipul de browser, termeni folosiți în căutarea pe site-ul nostru.
Vă rugăm să citiți mai multe despre cookie-uri și modul în care le folosim pe pagina de Cookies.

  • Scopul prelucrării datelor cu caracter personal
    Datele pe care ni le furnizati vor fi folosite pentru:
    înregistrarea ca utilizator al site-ului
    procesarea si livrarea comenzilor
    expedierea de instiintari cu privire la anumite modificari, statusul comenzilor
    emiterea facturilor aferente comenzilor și procesarea plăților
    informari prin e-mail (newslettere) sau prin intermediul serviciilor de curierat privind anumite oferte promoționale sau reduceri
    participarea la concursuri, tombole, sondaje
    completarea unor chestionare
    comandarea unor vouchere cadou de pe site-ul nostru
    publicitate si reclame personalizate pentru produse și oferte
    îmbunătățirea campaniilor de marketing
    îmbunătățirea funcționalitatii site-ului

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scopuri este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
Vă vom informa dacă, în viitor, vom dori să folosim datele dumneavostră și pentru alte scopuri decât cele enumerate, iar dumneavostră veți avea posibilitatea să acceptați sau să refuzați.

Folosirea datelor personale de catre terti
Datele dumneavoastra personale necesare pentru livrarea comenzilor, respectiv nume, prenume, adresa livrare, telefon, sunt folosite in relatia cu firmele de curierat, exclusiv cu scopul livrarii comenzilor.
Datele personale pentru efectuarea platilor online sunt folosite de catre EuPlatesc.ro exclusiv pentru procesarea platii comenzilor efectuate pe PAPILIO.RO, cu mentiunea ca datele bancare pentru plati nu vor fi stocate pe site-ul nostru, ci pe cel al procesatorului de plati.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal catre terti se va face daca acest lucru este justificat cu scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. Datele cu caracter personal pot fi dezvaluite in cazul in care trebuie sa ne conformam obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor.

Cât timp pastram datele dvs personale
De obicei, reținem datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră atât timp cât contul de utilizator rămâne activ.
In momentul in care alegeți să dezactivați contul, vom mai păstra datele pentru o perioadă de timp rezonabilă in vederea îndeplinirii obligaţiilor noastre legale, pentru colectarea sumelor datorate, pentru soluționarea eventualelor dispute și acordarea de asistenţă la orice investigaţii oficiale, sau pentru alte acţiuni permise prin lege. Ulterior, aceste date vor fi sterse sau transformate în date anonime.

Drepturile de care beneficiați
Conform legislației în materia prelucrării datelor cu caracter personal, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoană vizată:

Dreptul la informare – puteţi să ne solicitați să vă comunicăm ce date personale deţinem şi folosim despre dumneavostră, precum şi informaţii privind specificul prelucrării
Dreptul de acces la date – puteti să verificați, să completați și să modificați datele personale introduse în contul de utilizator pe care l-ați creat pe PAPILIO.RO
Dreptul de intervenţie asupra datelor – puteţi să ne solicitati să blocăm sau să vă ștergem datele personale dacă sunt incomplete, inexacte sau prelucrate incorect, să ne solicitați să transformăm în date anonime acele date pe care nu le prelucrăm în mod legal; Nu putem şterge datele dumneavoastra in urmatoarele situaţii: (i) este necesar să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele; sau (ii) dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție.
Dreptul de opoziţie – puteti să vă opuneți, în orice moment, la prelucrarea datelor dumneavostră personale, din motive întemeiate și legitime legate de situaţia dumneavoastră specifică; puteti să vă opuneți, în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele să vă fie folosite pentru marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi în acest scop;
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate;
Dreptul de retragere a consimţământului – puteţi să vă retrageţi oricând consimţământul cu privire la prelucrarea datelor pe bază de consimţământ;
Dreptul la portabilitatea datelor – în măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteţi să ne solicitaţi, în condiţiile legii, să furnizăm datele dvs. într-o formă structurată, utilizată frecvent şi care poate fi citită în mod automat. Dacă ne solicitaţi acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entităţi, dacă este posibil din punct de vedere tehnic;
Dreptul de a te adresa justiţiei – vă puteți adresa instanței, dacă considerați că v-am încălcat drepturile
Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere în cazul în care consideraţi că v-au fost încălcate drepturile cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal

Datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal , B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poştal 010336, Bucureşti, România, Tel.: +40.318.059.211, +40.318.059.212, E-mail anspdcp@dataprotection.ro

In cazul in care nu va puteti exercita unul sau mai multe dintre drepturile enumerate direct din contul dvs de client (daca sunteti client inregistrat pe PAPILIO.RO) ne puteti contacta pe adresa de email contact@papilio.ro si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea situatiei respective.