Papilio Romania

Papilio este o afacere de familie creată din pasiune și din dorința de a trăi cât mai sănătos, consumând și utilizând produse naturale, de cea mai bună calitate.

about

Magazinul nostru online este locul în care aveți la dispoziție o mare varietate de produse alimentare și nealimentare, autohtone sau internaționale, pe care, cu siguranță nu le găsiți în marile lanțuri de magazine!

Pe papilio.ro puteți comanda o gama largă de produse alimentare bio, ecologice, vegetariene, raw-vegane sau artizanale, alimente fără zahăr, gluten sau lactoză, conserve de legume și fructe, condimente, remedii pentru imunitate, delicatese apicole, dulciuri, gustări, cafele și ceaiuri, precum și diverse articole pentru îngrijire corporală, cosmetice, săpunuri și șampoane naturale etc.

Misiunea noastră este să vă oferim posibilitatea să vă îmbunătățiți stilul de viață și starea de sănătate, consumând produse care provin de la producători care respectă rețetele tradiționale și modul de fabricație din vechime, utilizează ingrediente naturale și garantează o calitate superioară.

Vă invităm cu drag în familia Papilio, unde zi de zi veți găsi ceva nou de gustat, de încercat… de apreciat!

Papilio – bucuria sănătății tale!