Uncategorized

Câteva recomandări de produse de îngrijire corporală și cosmetice cu ingrediente naturale

Într-o lume în care ambalajele ne iau ochii, în care șampoanele, săpunurile și celelalte produse de îngrijire ne încântă cu parfumurile lor, este destul de dificil să ne amintim un lucru foarte important: pielea noastră este cel mai mare organ al corpului și trebuie menținută sănătoasă!
Din fericire, există tot mai mulți producători care creează produse cosmetice cu ingrediente naturale care acționează blând asupra pielii, fie că este vorba despre procesul de curățare, hidratare, emoliere, nutriție sau protecție.

Ținând cont că misiunea noastră este să vă oferim posibilitatea de a vă îmbunătăți stilul de viață și starea de sănătate prin produse naturale de o calitate superioară, vă punem cu drag la dispoziție o gamă de produse de îngrijire corporală artizanale, naturale, hand-made, create cu drag de producători autohtoni:

  • Săpun de casă pentru copii – Săpunul are un parfum fin și este creat cu ingrediente 100% naturale, fiind alegerea perfectă pentru pielea sensibilă a copiilor. Conținutul bogat de uleiuri hidratante lasă pielea foarte fină, iar uleiul de cătină hrănește pielea cu toți nutrienții necesari.
  • Săpun de casă cu nămol sărat de Praid – produs artizanal, fabricat cu multă măiestrie după o rețetă originală din zona secuiască. Conține ulei de măsline, ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de porumb, lapte de capră, apă distilată, nămol sărat din Praid și ulei de ricin
  • Săpun de casă cu mușețel – se remarcă printr-un parfum fin și este creat cu ingrediente 100% naturale, fiind alegerea perfectă pentru persoanele cu pielea sensibilă. Conținutul bogat de uleiuri hidratante lasă pielea foarte fină, iar florile și uleiul de mușețel protejează și hrănesc pielea cu toți nutrienții necesari.
  • Săpun natural confetti – realizat exclusiv din uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și ingrediente 100% naturale pentru o piele catifelată și curată.
  • Exfoliant de corp cu turmeric – produs cosmetic creat cu ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, ideal pentru curățarea blândă a corpului de impurități și a obține o piele fină și revitalizată.
  • Gel de duș cu glicerină ”Tobacco” – combinația de uleiuri esențiale și parfumuri folosită are note ierboase care sunt întrucâtva similare mirosului frunzelor de tabac. Elegant, distins, cu note balsamice, ambrate.
  • Cremă de corp cu gălbenele și cătină – o cremă grasă cu efecte remarcabile cicatrizante în îngrijirea pielii foarte uscate, crăpate, iritate de vânt, frig, soare sau diverși factori alergeni sau nocivi.
  • Balsam de buze cu vanilie – un produs perfect pentru emolierea și hrănirea buzelor, cu unt de shea bio nerafinat, unt de cacao, ceară de albine, vitamina E și o aromă plăcută de vanilie.

Vă invităm să testați produsele de îngrijire naturale, iar pielea dumneavoastră va fi cu siguranță mai sănătoasă!
https://papilio.ro/categorie-produse/ingrijire-personala/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *